Μητσοτάκης και Σαμαράς έφαγαν μαζί σε εστιατόριο στην Καλαμάτα
Το τετ α τετ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα ενόψει εκλογών.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς έκαναν μια στάση για φαγητό στην Καλαμάτα και γευμάτισαν σε εστιατόριο του Ιστορικού Κέντρου της Καλαμάτας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το tharrosnews, ο νυν και ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, η συνάντησή τους ήταν σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα και φεύγοντας, συνομίλησαν με πολίτες και αποχώρησαν από το εστιατόριο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σε παραλιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας για ξεκούραση, και στη συνέχεια στο τοπικό αεροδρόμιο, όπου θα υπογραφεί η σύμβαση για το έργο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη.
Τελευταίος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η πλατεία της Καλαμάτας, όπου θα μιλήσει σε καφετέρια.
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης