Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στήριξη στην Ρόδη Κράτσα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στήριξη στην Ρόδη Κράτσα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα και όσα είπε επιβεβαίωσαν την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στη προσπάθεια που γίνεται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και στην Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

«Το νέο ΕΣΠΑ θα το υλοποιήσουμε μαζί με την Ρόδη, διότι επειδή ακούω διάφορα θέλω να ξεκαθαρίσω πως η Ρόδη θα είναι και πάλι η επόμενη Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κέρκυρα.

Υπάρχει παρασκήνιο γύρω από τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός. Εδώ και μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του in, διαρρέονται από διάφορα πρόσωπα φίλα προσκείμενα στη ΝΔ, ότι θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και πως έχουν την απαραίτητη στήριξη, στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα του in, ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε επίσης να μάθει από την Περιφερειάρχη τις άμεσες ανάγκες που πρέπει να επιλυθούν στα Ιόνια νησιά προκειμένου να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος, με την Περιφερειάρχη να αναφέρει τις βασικές προτεραιότητες σε έργα υποδομής και στα οποία ο Πρωθυπουργός έδειξε μεγάλη διάθεση να κάνει ότι μπορεί ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες δρομολόγησης τους.

Από πλευράς Πρωθυπουργού υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τα έργα αποκατάστασης και ανάδειξης του Αχίλλειον, έργο που «τρέχει» το Υπουργείο Πολιτισμού και η ΕΤΑΔ με την πλευρά του Πρωθυπουργού να εκφράζει την πρόθεση του να κάνει ότι μπορεί ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε πολύ για την την Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας, την προστασία και ανάδειξη της έργο το οποίο έχει αναλάβει ο Φορέας Διαχείρισης της Παλαιάς Πόλης της Κέρκυρας.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024