Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίτημα για χρηματοδότηση έργων οδικής ασφάλειας από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αίτημα για χρηματοδότηση έργων οδικής ασφάλειας από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αίτημα 20 εκατομμυρίων ευρώ για έργα οδικής ασφάλειας προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης, υπέβαλε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου.

Tiw μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν ακόμα στα Ιόνια νησιά στους τομείς της οδικής ασφάλειας παρουσίασε στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν μελέτες σε καλό επίπεδο ωριμότητας.

Η περιφερειάρχης υπέβαλε αίτημα για να ενταχθούν έργα 20 εκατ. Ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο αρμόδιος Υπουργός για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης εξετάζει ήδη τις δυνατότητες ικανοποίησης του αιτήματος της Περιφερειάρχη και πρώην συναδέλφου του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

«Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι ένα εργαλείο ευρωπαϊκής αλληλεγγύης κοινού στόχου και δεσμεύσεων των Ευρωπαίων για δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την κρίση του Covid19 και δίνει στη χώρα μας επιπλέον ευκαιρίες, τόσο για βασικές υποδομές, όπως η οδοποιία, όσο και για τις υποδομές και τα θεμέλια μιας νέας εποχής, πράσινης και ψηφιακής. Πρέπει να το αξιοποιήσει η κυβέρνηση υπέρ όλων των Περιφερειών, αλλά πρέπει κι εμείς να τρέξουμε», δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024