Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβασιοποιήθηκαν έργα συντήρησης του οδικού δικτύου Φωκίδας

Συμβασιοποιήθηκαν έργα συντήρησης του οδικού δικτύου Φωκίδας

Η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,συμβασιοποίησε δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.176.291 ευρώ για τη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Φωκίδας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.176.291 ευρώ για τη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Φωκίδας.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής των ακόλουθων έργων: 1. «Συντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος και τεχνικών έργων στις Εθνικές Οδούς 48 & Ιτέας – Ναυπάκτου και στις Επαρχιακές Οδούς 8 & 13», αρχικού προϋπολογισμού 1.890.000 ευρώ. 2. «Αποκατάσταση ζημιών ασφαλτικού οδοστρώματος και τεχνικών έργων στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, περιοχή Τολοφώνα», αρχικού προϋπολογισμού 286.291,97 ευρώ.

Αντικείμενο των έργων είναι η αποκατάσταση της έντονης ρηγμάτωσης και της φθοράς του οδοστρώματος, που έχει εντοπιστεί στα συγκεκριμένα τμήματά του οδικού δικτύου. «Ξεπερνούμε τις δυσκολίες χρηματοδότησης στις Δημόσιες Επενδύσεις και βάζουμε σε τροχιά υλοποίησης δύο ακόμη σημαντικά έργα συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου της Φωκίδας.

Στόχος μας να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ιτέας και όμορων περιοχών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στοχεύουμε στην πλήρη αποκατάσταση του οδικού δικτύου, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε μέχρι και να μηδενίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει οδηγικό ατύχημα στους οδηγούς που κινούνται σε όλο το οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024