«Καυτή» αθλήτρια μαζεύει χρήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του… OnlyFans
Στην εύκολη λύση του OnlyFans κατέφυγε μία ακόμη αθλήτρια, για να εξασφαλίσει τα χρήματα για την προετοιμασία της, με στόχο τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο λόγος για την Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου, Καναδή αθλήτρια με ρουμανικές ρίζες, η οποία στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον έχει βάλει ως στόχο να προκριθεί στο Παρίσι, αλλάζοντας άθλημα, αφού έχει ξεκινήσει την ποδηλασία.
Μέσω της σελίδας ερωτικού περιεχομένου, η Ιανκουλέσκου ανεβάζει προκλητικές της φωτογραφίες με εσώρουχα και μαγιό και πλέον βγάζει πάρα πολλά χρήματα. Η ίδια σχολίασε μάλιστα το γεγονός, αναφέροντας τα εξής:
«Με βοηθά να επιβιώνω, να πληρώνω το νοίκι, το φαγητό μου, αλλά και τα έξοδα προετοιμασίας μου. Κάποιος μου πρότεινε “γιατί δεν ανοίγεις σελίδα στο OnlyFans; Αφού ούτως ή άλλως ανεβάζεις φωτογραφίες σου με μπικίνι, γιατί να μην πληρώνεσαι γι’ αυτό;”. Είπα να το δοκιμάσω για έναν μήνα και έγινε χαμός! Ήταν τρελό!»
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».