
Ολυμπιακός: «Έφυγαν» 25.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ
Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Ενωση.
Αντίστροφα για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (12/4, 19:30) μετρούν πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου να ετοιμάζονται να μετατρέψουν για μια ακόμα φορά το «Γ. Καραϊσκάκης» σε καμίνι.
Η ζήτηση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με την Ενωση είναι μεγάλη, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0), με περισσότερους από 25.000 οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν κλείσει θέση στο φαληρικό γήπεδο για την αυριανή αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους.
Μέχρι το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4) είχαν φύγει 25.000 εισιτήρια, περισσότερα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος εναντίον του ΠΑΟΚ την αντίστοιχη ημέρα.
Τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ανοικτά και τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4), από τις 10:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης. Ασφαλώς, η διάθεση των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιείται ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο.
Θυμηθείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα εναντίον της ΑΕΚ:
- Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Οι τελευταίες πινελιές πριν τις τελικές ανακοινώσεις
- ΗΠΑ: Selfie με μαχαίρια και όπλα έβγαλε ο δράστης λίγο πριν επιτεθεί στο δείπνο των Ανταποκριτών
- Ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό
- Με 10% τρέχει ο «πληθωρισμός της τσέπης» για τους Έλληνες καταναλωτές – Μακράν ο υψηλότερος της Ευρωζώνης
- Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
- Η Γερμανία «γκρεμίζει» το κοινωνικό κράτος



