Αντσελότι: «Είμαι ενθουσιασμένος με το ενδιαφέρον της Βραζιλίας»
Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το ενδιαφέρον της Βραζιλίας τονίζοντας πως του αρέσει αλλά πρώτα θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ.
Στο περιθώριο των δηλώσεων για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ για το πρωτάθλημα (2/4, 17:15), ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το ενδιαφέρον της Εθνικής Βραζιλίας στο πρόσωπό του, τονίζοντας πως τον τιμά αλλά πρώτα θα πρέπει να τηρήσει το συμβόλαιό του με τη βασίλισσα.
Αναλυτικότερα ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Το ενδιαφέρον της Βραζιλίας; Μου αρέσει και φυσικά μου προκαλεί ενθουσιασμό. Αλλά τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται και θέλω να τα τιμήσω. Εάν ο πρόεδρος θέλει να μιλήσει μαζί μου, ας το κάνει και θα χαιρόμουν γι’ αυτό.
Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να είμαι αγαπητός, αλλά πρέπει να σεβαστώ ένα συμβόλαιο που θέλω να τιμήσω. Μου αρέσει αυτός ο σύλλογος. Θα δούμε τι θα γίνει μετά».
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Αντσελότι με τους «μερένχες» λήγει τυπικά το καλοκαίρι του 2024.
- Θεοδωρικάκος για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Αθάνατοι ήρωες, δεν τους ξεχνάμε ποτέ
- Σε μια Θεσσαλονίκη ντυμένη στα μαύρα, κάποιες πληγές παραμένουν ανοιχτές
- Ίμια: Συμπεράσματα και διαπιστώσεις
- Ο Αντετοκούνμπο… τρόλαρε εταιρεία προφυλακτικών στα social media: «Δουλεύει το προϊόν σας;» (pics)
- ΕΝΦΙΑ: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις στο Ε9 ώστε να αποφύγετε «φουσκωμένο» ΕΝΦΙΑ
- «Η ευαλωτότητα είναι ντροπή»: 8 λόγοι που οι άνδρες δεν κάνουν ψυχοθεραπεία – Και γιατί θα έπρεπε


