Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλωσε φτωχή ζώντας με επιδόματα, τώρα είναι εκατομμυριούχα και ταξιδεύει στην πρώτη θέση

Μεγάλωσε φτωχή ζώντας με επιδόματα, τώρα είναι εκατομμυριούχα και ταξιδεύει στην πρώτη θέση

Πάντα ένιωθε στην «απ' έξω» επειδή δεν είχε λεφτά. 

Μεγαλώνοντας έζησε με την επταμελή φτωχή οικογένειά της σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου πολλές φορές κοιμόταν με άδειο στομάχι.

Όταν ήταν 10 ετών, ο πατέρας της διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας – που σημαίνει ότι η οικογένεια αναγκάστηκε να επιβιώνει με επιδόματα.

Στα 11 της ξεκίνησε το γυμνάσιο, το οποίο ήταν μια ώρα και 20 λεπτά μακριά, αλλάζοντας τρία λεωφορεία κάθε μέρα.

Πάντα ένιωθε στην «απ’ έξω» επειδή δεν είχε λεφτά.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι γονείς μου αποφάσισαν να κάνουν παιδιά ενώ δεν είχαν καθόλου χρήματα και σκεφτόμουν, »γιατί όλοι οι άλλοι έχουν όλα αυτά τα πράγματα;»», αναφέρει σε συνέντευξή της η Sally Wynter.

Η Sally Wynter μεγάλωσε στο Λονδίνο ζώντας από επιδόματα

Η 27χρονη πλέον εκατομμυριούχος κατάφερε να δημιουργήσει μια επιχείρηση με ένα κεφάλαιο 1.000 λιρών και τώρα γυρνάει τον κόσμο ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση.

«Πώς καταφέρνουν και αγοράζουν ό,τι θέλουν; Γιατί έχουν όλοι τηλεοράσεις στα δωμάτιά τους, έχουν τόσα καινούργια ρούχα και πάνε σε όλες αυτές τις γιορτές;».

«Άλλα παιδιά ήθελαν να σπουδάσουν ιατρική ή τη νομική, μια επιλογή που δεν είχα ποτέ. Ένιωθα ότι η φιλοδοξία ήταν κάτι που προορίζεται σε μεγάλο βαθμό για τα μεσαία στρώματα. Δεν είχα κανένα θετικό πρότυπο ή δεν γνώριζα κανέναν που δεν είχε επιδόματα ή είχε μια ταπεινή δουλειά», αναφέρει.

Η επιχειρηματική ιδέα

Κάποια στιγμή της ήρθε μια ιδέα. Τζιν ποτό με CBD, τα οποία ονόμασε MUHU. Για τους επόμενους 10 μήνες έκανε τρεις δουλειές μαθαίνοντας σιγά-σιγά βασικά πράγματα στον κλάδο, για τον οποίο δεν ήξερε τίποτα.

«Μια μέρα, είδα ένα άρθρο για μια εκδήλωση για νέους επιχειρηματίες. Δεν ήξερα καν τι είναι ο επιχειρηματίας – έπρεπε να το αναζητήσω στο Google» αναφέρει.

Η Sally Wynter, 25 ετών, κυκλοφόρησε το πρώτο τζιν στο Ηνωμένο Βασίλειο με έγχυση CBD, το MUHU, ενώ εργαζόταν σε τρεις θέσεις εργασίας

«Εγκατέλειψα την άλλη δουλειά μου τον Σεπτέμβριο και έκανα κάθε μέρα 30.000 βήματα στο Λονδίνο με ένα σακίδιο γεμάτο τζιν, προσπαθώντας να τα πουλήσω σε μπαρ και εστιατόρια. Ήταν εξαντλητικό και αποθαρρυντικό. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 είχα πάθει burnout, δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά το ενοίκιό μου και χρειαζόμουν απεγνωσμένα να συγκεντρώσω χρήματα» αναφέρει.

Αλλά τον Φεβρουάριο έμαθε πώς να προσεγγίζει τους επενδυτές – και τελικά κάποιος ήθελε να αγοράσει την εταιρεία.

Κάποια στιγμή της προσέφεραν ένα επταψήφιο ποσό και της υποσχέθηκαν ότι η ιδέα μου θα γινόταν παγκοσμίου φήμης. «Ηταν όλα όσα ονειρευόμουν».

«Έξι μήνες αργότερα, αγόρασα αυτό το σπίτι που ονειρευόμουν. Αφού μεγάλωσα σε ένα πολυσύχναστο διαμέρισμα, νιώθω τόσο τυχερή που έχω τόσο χώρο και το φως πλημμυρίζει από όλες τις γωνίες».

Αφού δεν έκανε ποτέ διακοπές ως παιδί, η Sally χρησιμοποίησε τα λεφτά της για δει τον κόσμο.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024