Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πιο εύκολο να είσαι single»: Η 37χρονη influencer αποφάσισε να ζήσει... me-moon

«Πιο εύκολο να είσαι single»: Η 37χρονη influencer αποφάσισε να ζήσει… me-moon

H influencer λέει πως βαρέθηκε να εξαρτάται από τους άνδρες για να είναι ευτυχισμένη.

Αγάπα τον εαυτό σου.

Μια Influencer που είχε βαρεθεί να είναι single αποφάσισε να πάει σε έναν «single μήνα του μέλιτος» και ορκίστηκε να σταματήσει να εξαρτάται από τους άντρες για να την κάνουν ευτυχισμένη.

Η Brittany Allyn αποκάλυψε ότι το 2022 ταξίδεψε στο Λονδίνο και πάγωσε τα αυγά της πριν κλείσει τις διακοπές των ονείρων της στη Γαλλία και την Ιταλία, όπως αναφέρει η New York Post.

Από τότε, ζει την καλύτερη φάση της ζωής της.

«Νομίζω ότι ο καθένας επιζητά τον ρομαντισμό καμιά φορά – αλλά κυρίως δεν αισθάνομαι πίεση να παντρευτώ», είπε η Άλιν σε ένα βίντεο στο Youtube . «Άκουσα αυτό το απόφθεγμα μια φορά ότι αν παντρευτείς στα 50, με τον έρωτα της ζωής σου, θα μπορούσες να είσαι με αυτό το άτομο για 30 χρόνια».

Η Brittany Allyn αποκάλυψε ότι το 2022 ταξίδεψε στο Λονδίνο και πάγωσε τα αυγά της πριν κλείσει τις διακοπές των ονείρων της στη Γαλλία και την Ιταλία, αναφέρει το Jam Press.

«Η μακροβιότερη σχέση μου ήταν περίπου πέντε χρόνια και ήταν σαν για πάντα, οπότε τα 30 χρόνια για να είμαι με την αγάπη της ζωής μου με κάνουν τόσο χαρούμενη που δεν βιάζομαι», συνέχισε η influencer.

Σύμφωνα με την Allyn, η οπτική της για τη ζωή προέρχεται από τους γονείς της.

Η υποστήριξη από τους γονείς

«Είχα πραγματικά υποστηρικτικούς γονείς, ρεαλιστές που μου έλεγαν »Μπριτ, θέλουμε να ζήσεις τα πάντα στη ζωή για να διασκεδάσεις»» είπε η 37χρονη influencer.

«Νομίζω ότι ο καθένας έχει μέρες όπου είναι, το θέλω αυτό, τον βαθύ ρομαντισμό – αλλά κυρίως δεν αισθάνομαι πίεση να παντρευτώ», είπε η Άλιν σε ένα βίντεο στο Youtube. «Άκουσα μια φορά αυτό το απόφθεγμα ότι αν παντρευτείς στα 50, με τον έρωτα της ζωής σου, θα μπορούσες να είσαι με αυτό το άτομο για 30 χρόνια».

Από τον χωρισμό της, η Άλιν συνειδητοποίησε ότι ο μήνας του μέλιτος δεν θα έπρεπε να περιορίζεται σε παντρεμένα ζευγάρια.

Από τότε που ξεκίνησε τα ταξίδια της, η Allyn έχει δημοσιεύσει το ταξίδι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λειτούργησε ως πηγή ενδυνάμωσης σε άλλες ανύπαντρες γυναίκες.

«Ο 20χρονος εαυτός μου ήταν τελείως διαφορετικός, ήθελα να είμαι μαμά που μένει στο σπίτι», εξομολογήθηκε. «Ήμουν ερωτευμένη με έναν τύπο που γνώριζα από το λύκειο και πίστευα ότι «θα ζούσαμε στην ίδια πόλη, θα παντρευόμασταν και θα κάναμε παιδιά μέχρι τα 27 ή τα 30″ και θα είχα κάποια πρότζεκτ που ήθελα παράλληλα».

«Θα γινόμουν απλώς μαμά και δεν θα έφευγα ποτέ από το Σιάτλ, αλλά στα 25 μας χωρίσαμε και πήρα εντελώς διαφορετική κατεύθυνση», συνέχισε.

«Ο κόσμος λάτρεψε πραγματικά αυτό το περιεχόμενο, νομίζω ότι έχω λάβει μπορεί και χίλια μηνύματα από γυναίκες που σχεδιάζουν το δικό τους me-moon. Ήταν πολύ ωραίο να ξέρω ότι αυτό ενέπνευσε γυναίκες να ταξιδέψουν μόνες τους και σας λέω ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσετε», τονίζει.

«Είναι πάντα τυχαίοι άντρες, αλλά τους ξεκαθαρίζω πως αυτή η σελίδα δεν είναι για εσάς, οπότε παρακαλώ φύγετε», σημειώνει. «Δεν τους ζητάω να συμμετέχουν σε αυτή τη συζήτηση, αλλά είναι πάντα μισογύνηδες, ανασφαλείς άντρες που κάνουν σχόλια».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024