Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι η ομορφιά κατάρα; - Η influencer που «δίχασε» το διαδίκτυο

Είναι η ομορφιά κατάρα; – Η influencer που «δίχασε» το διαδίκτυο

«Κανείς δε μιλάει για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι κυριολεκτικά τόσο καυτή που δεν μπορείς να βρεις αγόρι»

Πολλοί νομίζουν πως μαζί με την ομορφιά, έρχονται και οι αμέτρητες κατακτήσεις σε ερωτικούς συντρόφους.

Ωστόσο, μια influencer του TikTok από την Καλιφόρνια, ισχυρίζεται ότι είναι τόσο σέξυ, που οι άντρες δε βγαίνουν καν ραντεβού μαζί της – επειδή «φοβούνται» την ομορφιά της. Η ίδια παραπονέθηκε για την «πανέμορφη» αισθητική της σε ένα βίντεο στο TikTok, με πάνω από 3,7 εκατομμύρια προβολές.

«Το να είσαι απίστευτα καυτή είναι ειλικρινά μια κατάρα» έγραψε η 24χρονη Hope Schwing στο κλιπ.

«Κανείς δε μιλάει για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι κυριολεκτικά τόσο καυτή που δεν μπορείς να βρεις αγόρι, επειδή όλοι οι άνδρες είναι εξαιρετικά φοβισμένοι και εκφοβισμένοι από εσένα» λέει σε άλλο σημείο.

Η αυτοαποκαλούμενη «χρόνια ελεύθερη» από το Λος Άντζελες έχει δηλώσει πως «δεν είχε ποτέ σοβαρή σχέση, εκτός από ‘’αθώες’’ σχέσεις στις αρχές του λυκείου, που δεν κρατούσαν πάνω από ένα μήνα».

@hope_schwingPlz help 😔♬ how to never stop being sad – –

Ποια είναι η αλήθεια

Δυστυχώς, προς μεγάλη απογοήτευση των απανταχού influencer-shamers, το βίντεο της Schwing δημοσιεύτηκε στην πραγματικότητα σατιρικά. «Το βίντεο που δηλώνει ότι είμαι ‘’πολύ εκφοβιστική και καυτή’’ – δεν το εννοώ στην πραγματικότητα», εξήγησε η influencer, η οποία έχει 9,9 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα.

«Απλώς παρατηρώ μια τάση μεταξύ των γυναικών που λένε αυτά τα πράγματα για να εξηγήσουν γιατί είναι ελεύθερες» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Πράγματι, ενώ η Schwing ανέβασε το βίντεο για πλάκα, ο τρόπος της, ωστόσο, βρήκε απήχηση στον διαδικτυακό κόσμο. «Το αν είναι σάτιρα, είναι σχετικό» δήλωσε ένας άλλος, ενώ ένας θεατής δήλωσε: «Έχεις απόλυτο δίκιο».

«Νόμιζα ότι ήταν αρκετά προφανές στο βίντεό μου ότι ήταν σάτιρα και ότι ήμουν δραματική, αλλά προφανώς αυτό δεν αποδόθηκε, δήλωσε η Schwing στην New York Post. Ευτυχώς, άλλοι σχολιαστές έπιασαν το κωμικό τόνο της Schwing, με έναν χρήστη να ειρωνεύεται «είναι ευλογία και κατάρα μωρό μου». «Πείθω τον εαυτό μου ότι αυτός είναι ο λόγος που είμαι μόνη», σχολίασε ένας άλλος.

Παρά το γεγονός ότι αστειεύεται συνεχώς για το πόσο μισεί να μην έχει σχέση, η Schwing υποστηρίζει ότι είναι άνετη με το να είναι μόνη της για το άμεσο μέλλον. «Καθώς είμαι ανεξάρτητη σε όλη μου τη ζωή, έχω συνηθίσει να είμαι μόνη», δηλώνει η αστεία κοπέλα. «Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο να βγαίνω ραντεβού, επειδή δεν έχω πραγματικά την ανάγκη να βγω ραντεβού». Η Schwing, επιπλέον, πρόσθεσε πως «είμαι ένα πολυάσχολο κορίτσι και νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα να βγω ραντεβού, αυτό θα έρθει σε μένα. Δε νομίζω ότι θα είμαι εγώ αυτή που θα το κυνηγάει».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024