Άρης: Νοκ άουτ ο Ρουπ
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες, περίπου.
Ο Λούκας Ρουπ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το κυριακάτικο (5/3) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.
Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα οκτώ με δέκα ημερών.
Ακόμα, αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο Ματέο Γκαρσία, που τραυματίστηκε, επίσης, στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου. Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα της Κυριακής στη Λαμία τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά

