Ντόρτμουντ: Νοκ-άουτ για έξι εβδομάδες ο Μουκόκο
Ο Γιουσούφα Μουκοκό υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ντόρτμουντ για περίπου 1,5 μήνα.
Μεγάλο πλήγμα για την Ντόρτμουντ ενόψει και της αναμέτρησης των Βεστφαλών με την Τσέλσι για τη φάση των «16» του Champions League (15/02).
Ο Γιουσούφα Μουκοκό τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Βέρντερ Βρέμης το Σάββατο και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.
Ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, Ζεμπάστιαν Κελ, επιβεβαίωσε τα νέα για την κατάσταση του 18χρονου επιθετικού αναφέροντας πως πρόκειται για μια μεγάλη απουσία για την Μπορούσια.
Ο Μουκοκό μετράει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ στη Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ σε έξι συμμετοχές στο Champions League.
- Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Ουρές, καθυστερήσεις και χαμένες πτήσεις από το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου
- Ισραήλ: Ελεύθερος Παλαιστίνιος δημοσιογράφος – Καταγγέλλει φριχτές συνθήκες κράτησης
- Λίβανος: Εκτοπισμένοι από τον νότο διαδηλώνουν κατά των ισραηλινών κατεδαφίσεων
- Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νόβακ Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στη μέση ο Γουόρντ – Τα δεδομένα για το Game 3
- Γιατί το Ιράν δεν λυγίζει (ακόμα): Το παρασκήνιο της οικονομικής του επιβίωσης

