Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Αϊτόρ και το πράσινο μήνυμα

Ο Αϊτόρ και το πράσινο μήνυμα

Το μήνυμα που στέλνει ο Παναθηναϊκός με το νέο συμβόλαιο στον Αϊτόρ

Πάνω από 25 χρόνια πίσω. Ο Χρήστος Κωστής τραυματίζεται στο ματς της ΑΕΚ με τη Στουρμ Γκρατς, ένα σοκ για τους φιλάθλους που βρέθηκαν τότε στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και τον ίδιο τον επιθετικό: όλοι άκουσαν το «κρακ». Στον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες. Λίγα 24 μετά κι ενώ ο διεθνής άσος οδηγείτο στο χειρουργείο, η ΑΕΚ δια του (τότε προέδρου) Παντελή Νικολάου του πρόσφερε νέο συμβόλαιο.

Ο παίκτης αρνήθηκε, δεν  υπέγραψε. Όχι πως θα άλλαζε κάτι στην πορεία, αλλά επρόκειτο για κίνηση σημειολογική από την ΠΑΕ. Ο Κωστής, για να ολοκληρωθεί η ιστορία, ουδέποτε επέστρεψε το ίδιο καλός στα γήπεδα, δεν ήταν αυτός που όλοι θαύμαζαν. Η κνήμη-περόνη ήταν τραυματισμός που σε οδηγούσε στα πιτς για τα καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα…

Επιστροφή στο σήμερα: ο Αϊτόρ, ακριβώς πριν από ένα γύρο πρωταθλήματος, λαβώθηκε σοβαρά στον χιαστό στο ματς με τον Αρη στη Λεωφόρο. Μπήκε ως αλλαγή και σε ελάχιστα λεπτά αποσύρθηκε, έχοντας αντιληφθεί πως «κάτι κακό συνέβη».

Ηταν ο Ισπανός άσος στα καλύτερά του: πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με οκτώ γκολ, εξαιρετικό ποσοστό σε φάουλ και πέναλτι, διένυε την καλύτερη φάση της καριέρας του. Ασταμάτητος ο εξτρέμ και σημείο αναφοράς του Τριφυλλιού. «Θα χάσει το υπόλοιπο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου», αποφάνθηκαν οι γιατροί. Αλλά ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον Αϊτόρ, όχι να τον χάσει. Αμέσως η πρόταση. Και έπειτα από μήνες που προφανώς γίνονταν συζητήσεις, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του έως το 2025.

Ένα μήνυμα από το Κορωπί με αυξημένο συμβολισμό για όλους: δεν αφήνει τον παίκτη τώρα που είναι στα κάτω του ένεκα του τραυματισμού, τον στηρίζει και τον περιμένει δυνατό να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Οσον αφορά στον ποδοσφαιριστή, ασφαλώς κερδίζει και αυτός από τη συνέχιση της συνεργασίας και την παραμονή στην Ελλάδα. Είναι η σιγουριά που θα νιώσει.

Και ω της σύμπτωσης, το ευχάριστο νέο γνωστοποιήθηκε την επομένη του ματς με τον Αρη στο Κλ. Βικελίδης. Ναι, ο Αρης που λες και με κάποιον τρόπο ενώνει μια άτυχη και μια ευχάριστη στιγμή για τον ιδιαίτερα αξιόλογο εξτρέμ. Που όταν με το καλό επανέλθει, μάλλον θα έχει ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να αποζημιώσει τους θαυμαστές του.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024