Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πονάει» αριστερά

«Πονάει» αριστερά

Η... επιδημία ρήξης χιαστών με Αϊτόρ, Τρουιγέ και Φρόκου αλλά και η απουσία του Γκανέα λόγω long Covid αφήνει μόνο του τον Χουάνκαρ και δημιουργεί μία επιπλέον μεταγραφική ανάγκη στον Παναθηναϊκό

O Αϊτόρ υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με τον Αρη και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Τρουιγέ έπαθε το ίδιο στο ματς με τη Λαμία και δεν θα βοηθήσει ούτε εκείνος την ομάδα του Γιοβάνοβιτς έως το τέλος.

Ο Φρόκου, ποδοσφαιριστής της ομάδας Β’ που ήταν στην… πόρτα της πρώτης ομάδας, υπέστη και εκείνος ρήξη χιαστών. Τέλος και ο Γκάνεα για τους επόμενους τρεις μήνες, όπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό. Δεν την… πάτησε στο γήπεδο ο Ρουμάνος, όπως οι συμπαίκτες του.

Ο Covid του άφησε επιπλοκές, ο παίκτης δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στην Κύπρο και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγώνων για ένα τρίμηνο. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη αυτές τις τελευταίες μέρες.

Ηταν ίσως οι πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου. Ο Covid έχει αφήσει το στίγμα του πάνω μου δυστυχώς και αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία.

Πρέπει να ακολουθήσω ένα πολύ αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο για τους επόμενους τρεις μήνες που δεν θα μου επιτρέψει να είμαι εκεί που αγαπώ… στο γήπεδο! Αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός από αυτό.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου μας που με φροντίζει τόσο, προκειμένου να είμαι υγιής. Επίσης  θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους προπονητές που με στηρίζουν σε αυτές τις στιγμές.

Θα είμαι εδώ για να στηρίξω την οικογένεια του Παναθηναϊκού με όποιον τρόπο μπορώ σε όλη αυτή τη διαδρομή», ανέφερε ο ίδιος ο αριστερός μπακ των Πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον πρόβλημα και στο αριστερό άκρο της άμυνάς του, αφού μένει μονάχα με τον Χουάνκαρ. Κάτι που σημαίνει πως προκύπτει ανάγκη για νέα μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Πράσινους να κοιτάζουν ήδη την αγορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Κάτι που σημαίνει πως θα πάνε για τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές προκειμένου να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν και να έχει ο Γιοβάνοβιτς το βάθος που χρειάζεται στο ρόστερ του.

Μέχρι τότε, μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου δηλαδή, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να ανταπεξέλθει με το υπάρχον ρόστερ και να αντιμετωπίσει τα ματς που έρχονται. Τρία δηλαδή μέσα στο 2022. Με τον Βόλο για το Κύπελλο στις 15 Δεκεμβρίου, με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα στις 21 και με τον ΟΦΗ επίσης για το πρωτάθλημα στις 28 Δεκεμβρίου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024