Το «μήνυμα» του Χάμες Ροντρίγκες
Το μήνυμα του Χάμες Ροντρίγκες στα social media μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ.
Ο Ολυμπιακός γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (2-1) και επέστρεψε στις νίκες, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέβασε φωτογραφία που τράβηξε μέσα μέσα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Κολομβιανός πόζαρε έχοντας σφιγμένη τη γροθιά του και συνόδευσε τη φωτογραφία με το παρακάτω μήνυμα: «Συν τρεις και συνεχίζουμε να προσθέτουμε».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Σεντρίκ Μπακαμπού στο 39′, με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.
Δείτε την ανάρτησή του:
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης
- Γιορτή σήμερα 17 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κίνα: Θα σπάσει τον «χρυσό κανόνα» των διεθνών σχέσεων;- Η συζήτηση πίσω από την επίσημη διπλωματία



