Το «μήνυμα» του Χάμες Ροντρίγκες
Το μήνυμα του Χάμες Ροντρίγκες στα social media μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ.
Ο Ολυμπιακός γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (2-1) και επέστρεψε στις νίκες, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέβασε φωτογραφία που τράβηξε μέσα μέσα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Κολομβιανός πόζαρε έχοντας σφιγμένη τη γροθιά του και συνόδευσε τη φωτογραφία με το παρακάτω μήνυμα: «Συν τρεις και συνεχίζουμε να προσθέτουμε».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Σεντρίκ Μπακαμπού στο 39′, με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι.
Δείτε την ανάρτησή του:
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»
- Ιράν: Κάλυψε με χώμα τις εισόδους των τούνελ στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισφαχάν – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς
