Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση του Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη

Αποθέωση του Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε το τρίποντο για τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο στο Καραϊσκάκη να τον αποθεώνει…

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο Καραϊσκάκη απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς, όμως γύρισαν το ματς με γκολ των Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.

Ωστόσο, αυτός που έκανε τη διαφορά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού στο Φάληρο ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος κράτησε τους τρεις βαθμούς με δυο απίθανες επεμβάσεις σε τετ α τετ των ποδοσφαιριστών των Κρητικών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε το 2-1 στο 83ο λεπτό όταν ο Μπρόνικ βγήκε απέναντι του μετά από λάθος πάσα του Γιαν Εμβιλά, όμως ο Πασχαλάκης άπλωσε το κορμί του και έκανε μια φανταστική απόκρουση, ενώ στο 90 νίκησε και τον Μπάκιτς και μάλιστα σε μια ακόμη πιο κλασική ευκαιρία.

Ο «φύλακας-άγγελος» των Πειραιωτών ήταν κομβικός στο φινάλε για να κρατήσει ο Ολυμπιακός το τρίποντο, ενώ γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και στο φινάλε, όπου ανταπέδωσε με τη σειρά του, πηγαίνοντας προς τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως η αποθέωση του Πασχαλάκη και η φοβερή εμφάνιση που έκανε έρχεται μόλις μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα γκολκίπερ να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024