Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-0: Δεν «Χ»άρηκε καμία…
Σε ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και αγωνία μέχρι το φινάλε Λίβερπουλ και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 21ης της Premier League, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλησιάσουν και άλλο την πρώτη εξάδα.
Ούτε τώρα για την Λίβερπουλ…
Έπειτα από ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και αγωνία μέχρι το φινάλε «Reds» και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 στο «Άνφιλντ» στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Premier League, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Χωρίς νίκη μέσα στο 2023 η ομάδα του Κλοπ.
Ο αγώνας άρχισε με γκολ για την Τσέλσι το οποίο ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. Στο 4ο λεπτό ο Μπαντιασίλ έκανε το γύρισμα, με τον Σίλβα να στέλνει από κοντά την μπάλα στο δοκάρι και τον Χάβερτς να παίρνει το ριμπάουντ και να την στέλνει στα δίχτυα, αλλά ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος σύμφωνα με το VAR.
Από εκεί και πέρα ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Η Λίβερπουλ όταν έκλεψε την μπάλα ψηλά δημιουργούσε κινδύνους, αλλά χωρίς αντίκρισμα, με την Τσέλσι την ίδια ώρα να ψάχνει τους κενούς χώρους, ώστε να δημιουργήσει «ρήγματα» στην άμυνα των γηπεδούχων.
Στο 32′ ο Ζιγιές εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά με τον Μπαντιασίλ να πιάνει την κεφαλιά και τον Άλισον να αποκρούει, στην καλύτερη στιγμή που καταγράφηκε στο πρώτο μέρος.
Στο 65′ ο Μούντρικ λίγο έλειψε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Τσέλσι με γκολ, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Άλισον.
Λίβερπουλ: Άλισον, Μίλνερ, Κονατέ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Αλκάνταρα, Μπαΐτσετιτς, Έλιοτ, Σαλάχ, Γκάκπο.
Τσέλσι: Αριθαμπαλάγα, Κουκουρέγια, Μπαντιασίλ, Σίλβα, Τσαλόμπα, Γκάλαγκερ, Ζορζίνιο, Ζίγες, Μάουντ, Χαλ. Χάβερτς.
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος


