Παναθηναϊκός: Χωρίς Μποχωρίδη και Μαντζούκα κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια
Χωρίς τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Λευτέρη Μαντζούκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια (19/1, 21:30).
«Λαβωμένος» θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague.
Πιο συγκεκριμένα ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λευτέρη Μποχωρίδη και Λευτέρη Μαντζούκα, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσουν την αποστολή των «πράσινων» στην Ιταλία.
Ο πρώτος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους, με τις εξετάσεις που έκανε να δείχνουν ότι υπέστη θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας



