
Ιωάννα Τούνη: Δείχνει για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της – «Περνάω μια περίεργη φάση»
Η influencer εξομολογήθηκε ότι νιώθει πολύ κουρασμένη μετά τον ερχομό του μωρού
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς πριν λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η influencer επέλεξε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και δίπλα της είχε φυσικά τον σύντροφό της, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με τον γιο του.
Από την Τρίτη (17/1), το ζευγάρι έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του καθημερινότητα με το μωρό του στο σπίτι.
Εδώ και λίγες ημέρες, η μανούλα Ιωάννα έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, αφού το πρόγραμμά της πλέον είναι αρκετά επιβαρυμένο. Ωστόσο, σήμερα το πρωί βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει στα πολλά μηνύματα που δέχεται και εξομολογήθηκε ότι νιώθει πολύ κουρασμένη.
«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό», είπε αρχικά σε story της.
Και πρόσθεσε: «Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ‘τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;’. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά».
Δείτε τις αναρτήσεις της
- Ιράν: Ολη η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του Τραμπ προειδοποιεί ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι



