Ο Γιάννης Χαρούλης θα βάλει φωτιά στο VOX
Από τις 28 Φεβρουαρίου
Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του, μετά από ένα δυνατό συναυλιακό καλοκαίρι με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μια ξεχωριστή συναυλία στο Λονδίνο, ετοιμάζονται για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο VOX.
Πάντα μαζί με τη μοναδικά δεμένη μπάντα του, έρχεται για τέσσερις βραδιές με ένα πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση, στη ροκιά και την έμπνευση της στιγμής.
Ο Γιάννης Χαρούλης θα υποδεχτεί το κοινό της πόλης και όλους τους φίλους της μουσικής του με όσα τραγούδια αγαπούν ήδη αλλά και με αυτά από τον νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζει πως όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.
Save the dates: ο Γιάννης Χαρούλης στις 28 Φεβρουαρίου και στις 1, 7 & 8 Μαρτίου για τέσσερις μοναδικές συναυλίες στο VOX.
Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα
Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά
Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα
Κώστας Φόρτσας/Πνευστά
Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης
- ΠΑΣΟΚ: Στροφή στο ενεργειακό, συνδιάσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σχέδιο εκλογικής «εισβολής» στην Αττική
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Λαϊκές αγορές: Ξεκινούν από σήμερα πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον
- «ΤΑΠ ΑΟΥΤ»: Θα φτάσει τα όριά του, θα τα ξεπεράσει και θα συνεχίσει να παλεύει – Ένας καθηλωτικός μονόλογος στο Μικρό Γκλόρια
- Στο συρτάρι 6 χρόνια η σύμβαση που θα απέτρεπε το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και ας φωνάζουν οι ελεγκτές για «αεροπορικά Τέμπη»
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου



