Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 64-60 από τη Μονακό για την 18η αγωνιστική της Euroleague, σε μία αναμέτρηση όπου οι επιθετικές αρετές των Πειραιωτών πήγαν… περίπατο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αστοχία του Σάσα Βεζένκοφ, με τους Μονεγάσκους να καταφέρνουν κάτι αξιοσημείωτο και μάλιστα όχι για πρώτη φορά.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού, είδε χθες βράδυ στο Πριγκιπάτο, να τερματίζεται ένα εντυπωσιακό σερί, καθώς για πρώτη φορά μετά από 22 συνεχόμενα παιχνίδια δεν σκόραρε ούτε ένα τρίποντο, έχοντας 0/4 προσπάθειες.

Αυτό ήρθε να προστεθεί στη γενικότερη αστοχία του Ολυμπιακού πίσω από τη γραμμή των 6,75μ., με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν μόλις 8/29 εύστοχα τρίποντα.

Επίσης είναι εμφανές πως ο Σάσα, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και τον άφησε εκτός από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα και τον Παναθηναϊκό, δεν έχει επιστρέψει στο 100% των δυνατοτήτων του, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Αρμάνι, την προηγούμενη εβδομάδα.

Το «διαβολικό» της υπόθεσης είναι πως τελευταία φορά που δεν είχε βάλει τρίποντο ο αρχισκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού σε ένα ματς ήταν και πάλι κόντρα στην Μονακό, στο ΣΕΦ, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την επική σειρά των Playoffs.