Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπλακ: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί» (vid)

Μπλακ: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί» (vid)

Ο Ταρίκ Μπλακ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πάρουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Μονακό με 64-60 για την Euroleague και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια (12/1) για την 19η αγωνιστική της διοργάνωσης, με σκοπό να ολοκληρώσουν με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις.

Ο σέντερ των νταμπλούχων Ελλάδος, Ταρίκ Μπλακ μίλησε για την αναμέτρηση της «Virtus Segafredo Arena», τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επανέλθει στο στυλ παιχνιδιού του και να αποφύγει τα τόσα λάθη που έκανε στο Μονακό.

Όσα είπε ο Μπλακ:

«Θα πρέπει να παίξουμε το στυλ του παιχνιδιού μας. Χθες κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Δεν κάναμε αυτά που συνήθως κάνουμε ως ομάδα στο παρκέ. Οπότε θεωρώ πως απλά πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024