
Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Μπουζούκης
Παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα είναι ο Γιάννης Μπουζούκης
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (6/1) την απόκτηση του Γιάννη Μπουζούκη.
Οι Αγρινιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και σήμερα απλά έπεσαν οι υπογραφές, με το συμβόλαιο του Μπουζούκη με τον Παναιτωλικό να έχει διάρκεια για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ενώ ο παίκτης θα πάρει τη φανέλα με το Νο.18 στην πλάτη.
Δείτε όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
«Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Γιάννης Μπουζούκης, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα τις 27/03/1998 και λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του έπαιξε για πρώτη φορά στη Super League στον αγώνα Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0 στις 2 Μαρτίου 2018. Με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε 79 συμμετοχές αγωνιζόμενος έως τον περασμένο Ιανουάριο, όταν παραχωρήθηκε στον ΟΦΗ με τον οποίο κατέγραψε 18 συμμετοχές.
Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αριθμός της φανέλας του είναι το 18».
- Ο Λίβανος επιβεβαιώνει την συμφωνία παύσης των επιθέσεων της Χεζμπολάχ
- Τραυλού: H ναυτιλία είναι η αόρατη εγγυήτρια δύναμη της καθημερινής μας διαβίωσης
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Βρήκαν οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Παλαιόχωρα
- Οι πρώην κολλητές της Τέιλορ Σουίφτ που έφαγαν «πόρτα» από τον γάμο της
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
