Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στο ιταλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.
Μετά το λαϊκό προσκύνημα για τον σπουδαίο προπονητή της Μπολόνια, σήμερα έγινε η κηδεία του Μιχαΐλοβιτς με πλήθος ανθρώπων να δίνουν το «παρών».
Συγκεκριμένα, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στη Ρώμη, έξω από τον καθεδρικό ναό (Basilica di Santa Maria degli Angeli e dei Martiri) το μεσημέρι της Δευτέρας. Ανάμεσά τους και εξέχουσες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της χώρας, όπως οι Ρομπέρτο Μαντσίνι και Φραντσέσκο Τότι, όπως και σύσσωμες οι ομάδες που τίμησε στη διάρκεια της καριέρας του.
Η ανατριχιαστική στιγμή ήταν όταν εμφανίστηκε το φέρετρο με το άψυχο σώμα του 53χρονου θρύλου του ποδοσφαίρου με ένα συγκλονιστικό χειροκρότημα να ηχεί για τον άτυχο πρώην προπονητή.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)