Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ιλια Ιβιτς μέσω του in.gr αποχαιρετά τον σπουδαίο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς: «Ηταν πολύ δυνατός, δεν καταλάβαινε τίποτα»

Ο Ιλια Ιβιτς μέσω του in.gr αποχαιρετά τον σπουδαίο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς: «Ηταν πολύ δυνατός, δεν καταλάβαινε τίποτα»

Ο Ιλια Ιβιτς, με λίγα λόγια, είπε τα πάντα.

Αξέχαστος θα μείνει ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς. Έχασε τη μάχη με τη ζωή, αλλά ίσως ήταν η μοναδική στην οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Γιατί πάντα όρθωνε ανάστημα και πάλευε με όλη τη δύναμη, τη δύναμη της ψυχής. Οποιος αντίπαλος κι αν ήταν απέναντί του.

Ο Ιλια Ιβιτς, αυτός ο αληθινά σπουδαίος μπαλαδόρος που όπως και ο Σίνισα έπαιξε και του λόγου του στην Ιταλία (εκτός από τα μέρη μας) , δεν αρνήθηκε μέσω του in.gr να αναφερθεί στον Μιχαϊλοβιτς.

Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Φοβερό αριστερό πόδι, καταπληκτικός ποδοσφαιριστής

Και μολονότι ήταν πολύ λυπημένος, είπε τα ακόλουθα: «Είναι στη Σερβία πρώτη είδηση παντού. Όλοι έχουν στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Λογικό είναι. Νέος. Παίξαμε μαζί έναν χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Τι να πω… Φοβερό αριστερό πόδι, καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Στη Σερβία πολύ δημοφιλής, είχε έρθει έχοντας κατακτήσει τίτλο πρωταθλήματος με τη Βοϊβοντίνα.»

» Ήμασταν στην ομάδα από το ’91 έως το ’92. Μετά πήγε στην Ιταλία και τη Ρόμα με προπονητή τον Μπόσκοφ. Τρομερός χαρακτήρας, προσωπικότητα μεγάλη για το ποδόσφαιρο. Του είχε ο κόσμος απίστευτη αγάπη, όλοι πίστευαν πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημα αλλά όχι, δεν έγινε έτσι. Δεν έχω κάτι άσχημο να πω, έβγαζε μεγάλη ενέργεια, τον έβλεπες πώς ήταν στον πάγκο της Μπολόνια και πόσο δυνατός έδειχνε, το πείσμα και το πάθος του. Με όλα όσα περνούσε είχε αλλάξει, έχασε κιλά, αλλά έδινε τη μάχη. Δεν φοβόταν τίποτα, δεν καταλάβαινε τίποτα, αγαπούσε τη ζωή, τα έδινε όλα. Κι ας δυσκολευόταν να περπατήσει. Αυτός ήταν ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς».

Ο Ιλια Ιβιτς, με λίγα λόγια, είπε τα πάντα. Ζωγράφισε το πορτρέτο του άλλοτε συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα. Ενας αληθινός του φίλος, ένας άνθρωπος που θα τον θυμάται για πάντα…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024