Βάσω Λασκαράκη: Μια ανάρτηση πλημμυρισμένη από έρωτα
Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί και όσο ο χρόνος περνά τόσο ο έρωτάς τους δυναμώνει.
Mια τρυφερή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη να ευχηθεί στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο για την ονομαστική του γιορτή, ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου. Η αγαπημένη ηθοποιός που έχει μια κόρη από τον πρώτο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην προσωπική ζωή της.
Διαβάστε επίσης: Είναι ζευγάρι με τον Βασάλο η Κολέτσα; Η ίδια απαντάει για πρώτη φορά
Το μήνυμα που πλημμύρισε από αγάπη
Η γνωστή ηθοποιός η οποία περνά τα καλοκαίρια της στην Κρήτη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματική στο νησί, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπό τους από το ηλιοβασίλεμα, στέλνοντας τις ευχές της στον Λευτέρη Σουλτάτο για την γιορτή του.
Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τη συνόδευσε με ένα πολύ αγαπησιάρικο μήνυμα.
«Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι ❤️🔥 […. Αχ, αυτά τα ηλιοβασιλέματα μαζί σου…] #happynameday #mylove @lefteris.soultatos ❤️», έγραψε η ηθοποιός.
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 48 ώρες ο Περιφερειακός λόγω flyover – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Τραμπ στους Φρουρούς της Επανάστασης: «Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε όλοι»
- Εκτός τόπου και χρόνου η δήλωση Γκαγκάτση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- Στη σκιά του ολέθρου: Η σύγκλιση των πολέμων και η νέα πυρηνική απειλή
- Πέτρος Γαϊτάνος: «Όλοι μια παρέα με τραγούδια που αγαπήσαμε» στο Stage 7
- Επιστρέφουν οι Έλληνες πολίτες από τη Μέση Ανατολή: Δύο πτήσεις σήμερα από το Ομάν





