Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι γραφτό να το πάρει ο Μέσι»
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε ξανά σε δηλώσεις του την πεποίθησή του πως η Αργεντινή θα κατακτήσει το Μουντιάλ, λέγοντας πως είναι… γραμμένο στα αστέρια.
Το Μουντιάλ του Κατάρ φτάνει στο τέλος του, με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία να γίνεται σήμερα (13/12, 20:00) για μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πολλοί είναι εκείνοι πουν θεωρούν πως έφτασε η στιγμή να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο ο Λιονέλ Μέσι και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν σχολίασε και τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά, λέγοντας πως οι πορείες της Κροατίας και του Μαρόκου δεν τον εξέπληξαν, πως έχει σεβασμό για τη Γαλλία, αλλά επανέλαβε την πρόβλεψή του πως το τρόπαιο θα καταλήξει στα χέρια του Λιονέκ Μέσι.
Όσα είπε ο Ιμπραΐμοβιτς:
«Η Γαλλία είναι δυνατή, είχαν πάρει και το Μουντιάλ το 2018 όταν είχαν ακόμη πιο νεαρή ομάδα. Τώρα είναι ακόμη καλύτεροι και πιο έμπειροι. Η Κροατία δεν με εξέπληξε με την πορεία της, αφού ήταν και στον τελικό πριν τέσσερα χρόνια. Το Μαρόκο δεν ήταν έκπληξη για μένα, τους περίμενα καλούς και πριν το τουρνουά. Στον κόσμο αρέσουν οι εκπλήξεις, να δούμε αν μπορούν να φτάσουν στον τελικό.
Όμως αυτή τη φορά πιστεύω πως είναι γραμμένο στα αστέρια ποιος θα πάρει τον τίτλο και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πιστεύω θα είναι ο Μέσι με την Αργεντινή».
Zlatan Ibrahimovic: “I think it’s already written who will win, and you know who I mean. I think Messi will lift the trophy, it’s already written.” pic.twitter.com/3jDMTHg8vs
— SPORTbible (@sportbible) December 13, 2022
- Κρήτη: Σφαγμένα δεκάδες ζώα του βρήκε κτηνοτρόφος – Συνελήφθησαν τρεις άνδρες
- Πώς τα μονοπώλια έγιναν ένας απ’τους μεγαλύτερους κινδύνους του 2025
- MEGA: Πρωταγωνιστής στην τηλεθέαση το 2025
- Πώς άλλαξε ο πόλεμος στην Ουκρανία την ΕΕ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Betsson Super Cup
- Ρωσία: Παρέδωσε «αποδεικτικό υλικό» στον Τραμπ για την «απόπειρα ουκρανικής επίθεσης» στο σπίτι του Πούτιν

