Ράις: «Έχασε η καλύτερη ομάδα»
Άδικη χαρακτήρισε την ήττα από τη Γαλλία ο Ντέκλαν Ράις.
Στα αίτια της ήττας από την Γαλλία με 2-1 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Μουντιάλ 2022, αναφέρθηκε ο Ντέκλαν Ράϊς, λίγο μετά το τέλος του προημιτελικού, που σήμανε και το τέλος της πορείας της εθνικής Αγγλίας, στην κορυφαία διοργάνωση.
«Δεν νιώθαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά ήταν αρκετή για να νικήσουμε την Γαλλία. Εκτός από τα δύο γκολ τους, δεν θυμάμαι να δημιούργησαν κάτι σημαντικό», σχολίασε ο νεαρός Αγγλος μέσος και πρόσθεσε: «Είχαμε αρκετές καλές στιγμές. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, αλλά τελικά, εμείς είμαστε που χάσαμε και επομένως είμαστε υπεύθυνοι για αυτήν την ήττα.
Η ομάδα διαθέτει νεαρούς παίκτες και πολλούς καλούς παίκτες. Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη ομάδα έχασε απόψε, και αυτό αποδεικνύει το επίπεδό μας. Βρίσκουμε ένα επίπεδο όπου ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ξανά σε εμάς. Για αρκετά χρόνια αυτό δεν υπήρχε, οπότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε.
Γιατί τελικά, το διεθνές ποδόσφαιρο κρίνεται από την επιτυχία. Ελπίζω να μείνει ο προπονητής. Λέγονται πολλά. Υπάρχουν πολλές άδικες κριτικές. Δεν φταίει αυτός απόψε. Η τακτική ήταν σωστή, παίξαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί, σταματήσαμε τον Εμπαπέ. Υπήρξαν δύο γκολ κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν φταίει ο προπονητής αλλά οι παίκτες».
- Ιράν: Την Τρίτη ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ – Αναχώρησαν για Γενεύη οι αντιπροσωπείες
- Ρωσία: Η Μόσχα λέει ότι κατέλαβε δώδεκα χωριά μέσα στον Φεβρουάριο – Δείτε χάρτη
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (pic)
- Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 97-102: Ήττα από τον ουραγό και αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ (vid)
- LIVE: Άρσεναλ – Γουίγκαν
- Τεμπη: «Αν ήξερα ότι θα ήταν οι δολοφόνοι των παιδιών μας δεν θα ερχόμουν» – Οργή για παρουσία Κυρανάκη στο μνημόσυνο


