
Παρελθόν από τον πάγκο της Βραζιλίας ο Τίτε
Μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία ο Τίτε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Βραζιλία, απόφαση που όπως τόνισε είχε πάρει από καιρό.
Ο αποκλεισμός από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ ήταν το κύκνειο άσμα του Τίτε στον πάγκο της Βραζιλίας.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο 61χρονος τεχνικός τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στο πόστο του και έκανε λόγο για μια απόφαση που έχει πάρει εδώ και 1,5 χρόνο.
«Δύσκολη ήττα, τέλος ενός κύκλου. Το είχα ήδη αποφασίσει πριν από ενάμιση χρόνο. Δεν είμαι άνθρωπος που αθετώ τον λόγο μου. Δεν έπαιζα να νικήσω και μετά να δημιουργήσω δράμα για να μείνω. Το γνωρίζουν καλά όσοι με ξέρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τίτε.
Ο Τίτε ανέλαβε τα ηνία της Βραζιλίας το 2016 και παρέμεινε για έξι ολόκληρα χρόνια στον πάγκο, κατακτώντας το Copa America το 2019.
- Ιράν: Να υπογράψει «γρήγορα» συμφωνία, απαιτεί ο Τραμπ, ειδάλλως θα διατάξει «βίαια» αντίποινα
- «Πλήξαμε» το Ιράν αφού δέχτηκαν επίθεση 3 αντιτορπιλικά μας στα Στενά του Ορμούζ, λένε οι ΗΠΑ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ, αναμεσά τους παιδιά και πλήρωμα ασθενοφόρου
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί