
Τελειώνει άμεσα από την Ισπανία ο Ενρίκε
Την πόρτα της εξόδου στην Εθνική Ισπανίας, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, αναμένεται να περάσει άμεσε ο Λουίς Ενρίκε μετά το κάζο του αποκλεισμού στους 16 του Μουντιάλ από το Μαρόκο, με τον , Λουίς Ντε Λα Φουέντε, τον προπονητή της Κ21, να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.
Έτοιμος να κουνήσει μαντήλι στην Εθνική Ισπανίας είναι ο Λουίς Ενρίκε.
Μετά το κάζο του αποκλεισμού από το Μαρόκο στους «16» του Μουντιάλ στο Κατάρ, ο πρώτος που την «πληρώνει» φαίνεται πως είναι ο Ισπανός τεχνικός.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Larguero» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER», ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποχωρήσει από την «φούρια ρόχα» άμεσα, μέχρι το Σαββατοκύριακο, και ο πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο προπονητής της Κ21, Λουίς Ντε Λα Φουέντε.
Ο Ενρίκε βρίσκεται τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Ισπανίας, από το 2018, και έχει καταφέρει να οδηγήσει την χώρα σε δύο τελικούς και μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2020.
- Αντζελίνα Τζολί: Ο γιος της Νοξ έβαψε πορτοκαλί τα μαλλιά του
- Alter Ego Media Opens Next Phase of Growth Strategy
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου – Πού παρατηρούνται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- «Το μέλλον του Σορτς και το… ντόμινο με Μοντέρο, Φρανσίσκο»
- Κερατσίνι: Διανομέας παρέσυρε με τη μηχανή του 15χρονη – Διακομίστηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο
- Τσίπρας: Η ΕΛΑΣ ήρθε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία – Ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια καλύτερη Ελλάδα

