
Σοκ με Μπακάκη στον Παναιτωλικό
Ο Μιχάλης Μπακάκης τραυματίστηκε σοβαρά στη φιλική αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο.
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης στο φιλικό του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ αφού μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα αποχώρησε τραυματίας.
Στην ομάδα του Αγρινίου υπάρχουν μάλιστα φόβοι ότι είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Έλληνα μπακ ο οποίος έδειξε να πονάει πολύ στο γόνατο.
Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος, με τη ρήξη χιαστού να φαίνεται δυστυχώς πως είναι το πιθανότερο σενάριο.
Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός είχε υποστεί ρήξη χιαστού και πριν από εφτά χρόνια όταν αγωνίζονταν στην ΑΕΚ.
- Το «Optansia & Guerrilla» έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Από τον Άιχμαν στους «νέους Nαζί»: Η συζήτηση για τη θανατική ποινή στο Ισραήλ παίρνει νέα τροπή
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών
- Τετραήμερη εργασία: Ανεδαφική ιδέα ή εφικτή πρόταση;




