
Οι «11» του Γιοβάνοβιτς για το φιλικό με την Πάφο
Με Σαβιέρ και Συμεωνίδη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Πάφο.
Δεύτερο φιλικό στην Κύπρο για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζει την Πάφο.
Για το φιλικό με τους Κυπρίους, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων» τον Σαβιέρ, όπως και τον νεαρό Συμεωνίδη.
Κάτω από τα πράσινα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Σάρλια, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Σαβιέρ, Μπερνάρ. Στην επίθεση πίσω από τον Σπόραρ θα πάρουν θέση οι Παλάσιος και Συμεωνίδης.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το δεύτερο φιλικό στην Κύπρο: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Συμεωνίδης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σαβιέρ, Σπόραρ.
Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας στο δεύτερο φιλικό στην Κύπρο με αντίπαλο την Πάφο.#Panathinaikos #PAOFC2022_23 #PAFPAO #MidSeason pic.twitter.com/FDsiFWS69L
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) December 4, 2022
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών

