
Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν το ματς με τη Μακάμπι
Δείτε ποιοι είναι οι τρεις διαιτητές που επιλέχθηκαν από την Eurolague για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/11).
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο να συνεχίσει το εκτός έδρας αήττητο και να πετύχει την 7η νίκη του.
Διαβάστε επίσης: Ουαλία: Το last dance του Μπέιλ
Η διοργανώτρια γνωστοποίησε τους τρεις διαιτητές, με τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία), να ορίζονται για να διευθύνουν την απαιτητική αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας.
Μετά την αποστολή στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να υποδεχθεί την Πέμπτη (24/11) την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει



