
Ιμάμογλου: Απαράδεκτη η μεταχείριση του Τζιτζικώστα
Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης τηλεφώνησε στον Απόστολο Τζιτζικώστα για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του.
Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ξανά ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου όσα συνέβησαν χθες στην Τουρκία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης έκανε λόγο για απαράδεκτη μεταχείριση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Τζιτζικώστας παράμεινε για έξι ολόκληρες ώρες σε ένα γραφείο στη Σμύρνη αφού δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην Τουρκία.
- Διαβάστε επίσης: «Μίλησε με τη γλώσσα του Έλληνα – Κάλεσε σε ειρήνη» – Στο στόχαστρο των τουρκικών ΜΜΕ ο Ιμάμογλου
«Στεναχώρησε και εμένα»
«Ο πρόεδρος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Ελλάδας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, εξέφρασε τη λύπη του για ό, τι του συνέβη. Αυτό που στεναχώρησε τον αγαπητό μου φίλο Κώστα στεναχώρησε και εμένα. Όπως μόλις ανέφερα, ο αξιότιμος προσκεκλημένος μας, ο οποίος ήρθε για ένα πρόγραμμα που διοργάνωσε ο δήμαρχος της Σμύρνης, ο κ. Τουντς Σογιέρ, δυστυχώς, από μία παρεξήγηση κι ένα τεχνικό πρόβλημα, που είχε ως αποτέλεσμα να μην του δοθεί άδεια (εισόδου) μας στενοχώρησε κι εμάς», είπε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ελπίζω οι προθέσεις, που κρύβονται πίσω από αυτό το περιστατικό και σκοπό έχουν να χαλάσουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, να μην προβούν και σε διαφορετικά βήματα. Η χθεσινή μεταχείριση προς τον κ. Τζιτζικώστα είναι φυσικά απαράδεκτη. Ελπίζω οι αρχές και των δύο χωρών να μην επιτρέψουν να ξανασυμβούν τέτοια ζητήματα. Επειδή υπάρχει ανάγκη για φιλία, αδελφοσύνη και συνεργασία και στις δύο όχθες του Αιγαίου. Υπάρχει μία απόλυτη ανάγκη για ειρήνη στο Αιγαίο».
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Τι λείπει από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της ΚΥΠ (και γιατί);
- Νέα Αριστερά: Θεσμικός κατήφορος Άδωνι για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ



