
Λι: «Ήμασταν απαράδεκτοι στο δεύτερο ημίχρονο»
Ο Πάρις Λι σε δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ κακή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 77-67 τον Κολοσσό Ρόδου για την 4η αγωνιστική της Basket League και ο Πάρις Λι μετά τη λήξη του ματς έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στην ΕΡΤ.
Ο Αμερικάνος γκαρντ στάθηκε στην πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας του και στην προσθήκη του Ντουέιν Μπέικον.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήμασταν απαράδεκτοι στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι απογοητευμένος, δεν το αποδέχομαι. Ήμασταν μπροστά με 20 πόντους και μετά δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Μείωσαν στους 4 πόντους στο τέλος, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό.
Υπάρχουν οι τραυματισμοί αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούμε να κάνουμε όμως τέτοιες εμφανίσεις όπως στο δεύτερο.
Μαζί με τον Μπέικον μπορούμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο και να βελτιωθούμε. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε, και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
- ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας και απόπειρα απελπισμένης διαφυγής από τις ευθύνες του
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα

