Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-1:  Ματς θρίλερ με επική ανατροπή για του γηπεδούχους

Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-1: Ματς θρίλερ με επική ανατροπή για του γηπεδούχους

Με μία επική ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Ουνιόν κέρδισε 2-1 τη Γκλάντμπαχ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχθηκε την Γκλαντμπαχ στο «Αν ντερ Άλτεν Φορστερέι» και με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1. Έτσι κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, με τη Μπάγερν να είναι δεύτερη με ένα βαθμό διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ήταν ισάξιες, έχοντας μοιρασμένες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι στο 29′, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή υποδεικνύοντας παράβαση για χέρι.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για Μπα και Βαλμπουενά: Η πρώτη εκτίμηση και η… Λεωφόρος

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33′, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ενβέντι να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα στέλνοντας τη μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ουνιόν ανέβασαν ρυθμούς και άρχισαν να δημιουργούν περισσότερες φάσεις σε αντίθεση με αυτούς της Γκλάντμπαχ που κλείστηκαν στο στο δικό τους 1/3.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Βερολίνου να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μπέρενς στο 79′. Ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όμως ο Ντόεκχι είχε άλλη άποψη και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ωραία σέντρα του Λέβελινγκ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024