Καίτη Φίνου: Αποκάλυψε γιατί απείχε από το σεξ για 10 χρόνια
Ποιος ο λόγος;
Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» πως απείχε από το σεξ για 10 χρόνια.
«Ήμουν πιωμένη, γι’ αυτό έκανα σεξ. Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια κάνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
- Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου που μας ξάφνιασε – «Κλείνει ένα κομμάτι της ζωής μου που με ταλαιπώρησε»
Η ερωτική της επιθυμία ξύπνησε μετά από 10 χρόνια, όταν συνάντησε έναν άνδρα που της έκανε «κλικ» και ξύπνησε μέσα της αυτό το αίσθημα.
«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα τύπο, που δεν ήταν όμορφος, αλλά είχε αυτό το σεξαπίλ… Μετά από 10 χρόνια είπα «ώπα, έφτασε η ώρα!». Ήμουν 40 και στα 50 μού ξύπνησε αυτό», είπε.
Έχει η αποχή από το σεξ επιπτώσεις στην υγεία;
Τελικά το σεξ είναι σημαντικό για μία σχέση; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει η συμβουλευτική ψυχολόγος και σεξολόγος Ίρις Κρέμερ, η οποία τόνισε πως η επιθυμία σχετίζεται με τη σεξουαλική δραστηριότητα και έχει εγκεφαλική και συναισθηματική διάσταση.
Η ψυχολόγος τόνισε πως η αποχή από το σεξ δεν έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία του ατόμου, ωστόσο βοηθάει στη ψυχική υγεία και λειτουργεί ως αγχολυτικό.
Είναι το σεξ απαραίτητο συστατικό για να είναι ένα ζευγάρι μαζί;
Πρόκειται για ένα ερώτημα που βασανίζει πολλά ζευγάρια. Όπως τόνισε η ψυχολόγος, παίζουν ρόλο η ηλικία του ζευγαριού, η φάση ζωής στην οποία βρίσκονται, εάν έχουν παιδιά και πόσα χρόνια είναι μαζί.
«Τα ζευγάρια μεγαλώνοντας βρίσκουν κι άλλες ποιότητες μέσα στη σχέση. Σε νεότερες ηλικίες είναι σημαντικό κομμάτι, που συνδέει τους ανθρώπους σε διάφορες καταστάσεις», δήλωσε.
Δεν υπάρχει κανόνας στη συχνότητα του σεξ, καθώς κάθε ζευγάρι αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό.
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442