Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η εικόνα πιστών στην Κοζάνη, οι οποίοι συρρέουν στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης για να προσκυνήσουν την… παντόφλα του Αγίου Σπυρίδωνα.
Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των social media, γεγονός που εξόργισε, μάλιστα, τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο, ο οποίος στο κήρυγμά του την Κυριακή (23/10) αναφέρθηκε στο ζήτημα.
«Δεν μπορεί να ακούμε και να λένε στα ηλεκτρονικά μέσα αν είναι η δεξιά ή η αριστερή παντόφλα του Αγίου και μάλιστα αυτά να τα κάνουν μεγάλοι άνθρωποι. Εκεί καταντήσαμε…», σχολίασε ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας