Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπατά πάνω σε σπασμένα γυαλιά – «Μην το δοκιμάσετε μόνοι σας»
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει την διαδρομή στις Ρίζες, κάθε μεσημέρι Σαββάτου, στο πρόγραμμα του MEGA
Την ελευθερία αναζήτησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τις «Ρίζες» το μεσημέρι του Σαββάτου, τη νέα σειρά – ντοκιμαντέρ στο MEGA.
Ο δημοφιλής ηθοποιός προσπάθησε, μάλιστα, να περπατήσει σε σπασμένα γυαλιά στην ύπαιθρο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
- Διαβάστε επίσης:
Ειδικότερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλάμε για την ελευθερία. Πως όμως θα φτάσουμε στην ελευθερία αν δεν αποδεσμευτούμε πρώτα από τους φόβους που μας περιορίζουν. Θα περπατήσω με απόλυτο σεβασμό, μην το δοκιμάσετε όμως μόνοι σας, θέλει κατάλληλη ψυχοσωματική προετοιμασία».
Στη συνέχεια περπάτησε, με απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή, στα σπασμένα γυαλιά διανύοντας μια μικρή απόσταση.
Δείτε το βίντεο
- Γιατί οι αριθμοί δείχνουν ότι το πορτογαλικό ποδόσφαιρο δύσκολα θα αλλάξει
- Ιράν: Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και στήριξης στους Ιρανούς – Πορείες σε Ευρώπη και Καναδά
- Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο: Αυτή είναι η νέα σύνθεση – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση
- Η αθλητική φόρμα που φορούσε ο Νικολάς Μαδούρο κατά τη σύλληψή του ξεπούλησε – κι αυτό κάτι λέει για την εποχή μας
- Στεγαστική κρίση: Τα τρία κρίσιμα «μέτωπα»
- Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]

