Φερστάπεν: «Είμαι χαρούμενος για την pole position και ανυπομονώ για τον αγώνα»
Ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε χαρούμενος που πήρε την πρώτη θέση στις κατατακτήριες, αλλά και ανυπόμονος για το αυριανό αγώνα του Grand Prix της Ιαπωνίας.
Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος οδηγός στις κατατακτήριες του Grand Prix της Ιαπωνίας και έτσι στον αυριανό αγώνα θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση. Ο Ολλανδός πιλότος τόνισε στις δηλώσεις, πως ανυπομονεί για τον αγώνα ενώ παράλληλα δηλώνει ενθουσιασμένος που θε ξεκινήσει στην πρώτη θέση.
Διαβάστε επίσης: Το έριξαν στον χορό Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φερστάπεν:
«Ήταν τρομερό να οδηγώ πάλι και πάλι στη Σουζούκα και ειδικά στις κατατακτήριες όπου έχεις λίγα καύσιμα. Τα μονοθέσια αυτά “παίρνουν ζωή” στον πρώτο τομέα της πίστας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position, όμως είμαι και πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ».
«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αρχικά τι θα γίνει με τον καιρό. Κάποιοι λένε πως θα είναι στεγνό το οδόστρωμα, άλλοι λένε πως θα βρέξει κάποια στιγμή στον αγώνα. Μένει να δούμε τι θα γίνει επί τούτου. Είμαι αισιόδοξος πως έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος για τον αγώνα αύριο».
- Νότιο Σουδάν: Πυρπόλησαν και λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις της Save the Children στην Τζόνγκλεϊ
- Βενεζουέλα: Νομοσχέδιο για την αμνηστία υιοθέτησε ομόφωνα σε πρώτη ανάγνωση το κοινοβούλιο
- Κολομβία: Δύο σωματοφύλακες γερουσιαστή σκοτώνονται σε ένοπλη επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του
- Μαρόκο: Πάνω από 140.000 άνθρωποι απομακρύνονται εσπευσμένα από τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών
- Ιράν: Ο Λευκός Οίκος υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έχει «πολλές επιλογές» στη διάθεσή του «πέρα από τη διπλωματία»
- Λούκα Κατσέλη: Σημαντική η απόφαση του Αρείου Πάγου για την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών
