Το μεσημέρι η παρουσίαση του Μίτσελ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρουσιάσει (15:15) τον Μίτσελ ως το νέο προπονητή του Ολυμπιακού
Νέα σελίδα στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να αναλαμβάνει ξανά την τεχνική ηγεσία.
Ο ισπανός προπονητής διαδέχεται τον Κάρλος Κορμπεράν στον ερυθρόλευκο πάγκο, με την παρουσίασή του να γίνεται το μεσημέρι (15:15) από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα παρουσιάσει τον νέο τεχνικό των Ερυθρολεύκων, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και το σύνθημα για αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Μίτσελ βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των Πειραιωτών.
Ο έμπειρος κόουτς είχε βρεθεί στον Ολυμπιακό από τις 4 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2015, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, με απολογισμό σε 90 ματς 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες.
Μετά την παρουσίασή του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μίτσελ θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του παίκτες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη (18:00).
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ


