Ρούντι Φερνάντεθ: Είμαι απίστευτα περήφανος για εσάς – Το αξίζατε
Ο Ρούντι Φερνάντεθ, μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του EuroBasket, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους συμπαίκτες του
Ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους και πιο εμβληματικούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας τα τελευταία χρόνια.
Από το 2006 έως σήμερα έχει κατακτήσει εννέα μετάλλια, ενώ χθες σφράγισε και το δέκατο έπειτα από τη νίκη επί των Γερμανών και την πρόκριση στον τελικό του EuroBasket.
Ο 37χρονος γκαρντ/φόργουορντ, μετά το τέλος του αγώνα, έκανε μια συγκλονιστική ομιλία προς τους συμπαίκτες του, όπου δε μάσησε τα λόγια του χρησιμοποιώντας αρκετές… ακατάλληλες λέξεις, κρατώντας όμως την αυθεντικότητά του.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρούντι στους συμπαίκτες του:
«Είμαι απίστευτα περήφανος για εσάς παιδιά. Το αξίζατε. Δεν μπορώ… είναι η πρώτη φορά –αλήθεια σας το λέω– είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Έχω ζήσει τίτλους και πολλά πράγματα… αλλά αυτήν τη γ@μ@μ@νη περηφάνια που αισθάνομαι αυτήν τη στιγμή, αυτό το συναίσθημα, θα το θυμάμαι σε όλη τη γ@μ@μ@νη ζωή μου και όλη τη γ@μ@μ@νη καριέρα μου. Χάρη σε εσάς».
Τη στιγμή αυτή βιντεοσκόπησαν άνθρωποι της Ισπανικής Ομοσπονδίας και την ανάρτησαν στα social media, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε το ζωντανό θρύλο του μπάσκετ .
📹 18 años y sigue emocionándose con #LaFamilia ❤️
🎙️ @rudy5fernandez: «Este ORGULLO que siento por vosotros lo voy a recordar toda mi VIDA»#ModoEuropa #SomosEquipo pic.twitter.com/2jQNA2G1mj
— Baloncesto España (@BaloncestoESP) September 16, 2022
- Η ώρα του ανακριτή για τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» – Συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το δικαστήριο
- Δημοσία δαπάνη η κηδεία της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ
- Παναγιώτης Στάθης: Πέθανε η μητέρα του πριν βγει στον αέρα το «Καλημέρα Ελλάδα»
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών
- Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου: Έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Άνεμοι έως 9 μποφόρ στη Θεσσαλονίκη
- «Λατρεύω τη μυρωδιά της ναπάλμ το πρωί»: Ο Ρόμπερτ Ντιβάλ ήταν ένας δευτεραγωνιστής με τον αέρα ενός σταρ του Χόλιγουντ

