Πρώτη νίκη για την Ίντερ στον τρίτο όμιλο του Champions League. Χάρη στα γκολ των Τζέκο και Ντάφρις, οι «νερατζούρι» έφυγαν με το 2-0 από την Τσεχία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν η οποία έπαιξε για περίπου μισή ώρα και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπούχα.

Η Ίντερ ήταν το αφεντικό του ματς στο ξεκίνημα, δείχνοντας πως δεν έχει όρεξη για… αστεία. Ο Ατσέρμπι έχασε μία καλή ευκαιρία στο 6′ και στο 20′ ήρθε το γκολ όταν ο Κορέα βρήκε τον Τζέκο κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τζέκο και Μχιταριάν είχαν μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του ημιχρόνου για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Ο μονόλογος της Ίντερ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Στάνεκ να είναι ο κορυφαίος των γηπεδούχων. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Πλζεν όταν στο 61′ αποβλήθηκε ο Μπούχα για μαρκάρισμα στον Μπαρέλα και στο 71′ ο Ντάμφρις με διαγώνιο σουτ από ασίστ του Τζέκο έκανε και το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Βικτόρια Πλζεν: Στανεκ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Σίκορα (71’ Γίρκα), Μοσκέρα, Χορί (71’ Μπάσεϊ), Μπούχα, Γεμέλκα, Κάλβαχ (76’ Εντιαγέ), Χάβελ (76’ Χόλικ), Βλκανόβα (84’ Τσέρμακ)

Ίντερ: Ονάνα, Ντάμφρις, Γκόζενς, Ατσέρμπι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (63’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπρόζοβιτς (84’ Ασλάνι), Μπαρέλα (74’ Γκαλιαρντίνι), Κορέα (73’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Τζέκο, Μχιταριάν (73’ Τσαλχάνογλου)