Άλκμααρ και Αϊντχόφεν διατηρούν το απόλυτο στο ξεκίνημα της Eredivisie (όπως και ο Άγιαξ), ενώ η Τβέντε του Χρήστου Τζόλη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Φόλενταμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η Αϊντχόφεν έκανε «πάρτι» στο «σπίτι» της Εξέλσιορ και με το εντυπωσιακό 6-1 έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα (έχει ματς λιγότερο). Η επίθεση της ομάδας του Ρούουντ Φαν Νιστελρόι εξακολουθεί να «βγάζει φωτιές», καθώς με τα έξι γκολ που πέτυχε σήμερα έφτασε τα 15 σε τρεις αγώνες (νίκησε 5-2 εκτός τους Γκόου Αχέντ και 4-1 εντός στην πρεμιέρα την Έμεν).

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 4-0: Πάρτι με Λέβα στο «Καμπ Νου»

Με τον Χρήστο Τζόλη στην ενδεκάδα για 71 λεπτά (αντικαταστάθηκε από τον Τσέρνι) η Τβέντε έπεσε «θύμα» έκπληξης, καθώς ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Φόλενταμ. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ζέφουικ στο 83ο λεπτό.

Παντελής Χαρζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Άλκμααρ (ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 64΄ και ο δεύτερος στο 46΄), με την ΑΖ να παίρνει το «τρίποντο» στο 90΄ με το γκολ του Κλάσιε επικρατώντας της Καμπούουρ με 1-0. Από το 56΄ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιάκομπς.