Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 4-0: Πάρτι με Λέβα στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 4-0: Πάρτι με Λέβα στο «Καμπ Νου»

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ανοίγει λογαριασμό και στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα με 4-0 τη Βαγιαδολίδ, έχοντας ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ.

Με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 τη Βαγιαδολίδ στο «Καμπ Νου» και έφτασε τους επτά βαθμούς στη La Liga. Όπως συνέβη στην τεσσάρα επί της Σοσιεδάδ την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και τώρα, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε ακόμη δύο γκολ και άνοιξε λογαριασμό μπροστά στον κόσμο της ομάδας του.

Από το ξεκίνημα του ματς οι Καταλανοί μπήκαν ορεξάτοι και δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Κουντέ και Ντεμπελέ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν το δεκάλεπτο και στο 12′ ο Λεβαντόφσκι σημάδεψε δοκάρι με κεφαλιά. Στο 22′ δοκάρι είχε και ο Ντεμπελέ με τρομερό σουτ, αλλά δύο λεπτά μετά ήρθε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Βέλγιο 85-68: Θέαμα, περίπατος και τώρα Eurobasket (vid + pics)

Ο Ραφίνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λέβα με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γκάβι στο 33′ έχασε ευκαιρία για το 3-0 το οποίο ήρθε τελικά στο 43′ με πλασέ του Πέδρι από ασίστ του Ντεμπελέ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε στο ματς και στο 64′ έφτασε στο 3-0 με μαγικό τακουνάκι του Λεβαντόφσκι από νέα ασίστ του Ντεμπελέ. Οι «μπλαουγκράνα» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μπήκε το… κερασάκι στην τούρτα, με τον Σέρχι Ρομπέρτο να κάνει το 4-0 στην επαναφορά από πλασέ του Λεβαντόφσκι στο δοκάρι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο (60’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Κουντέ, Γκαρσία, Μπαλντέ, Μπούσκετς (75’ Κεσί), Πέδρι, Γκάβι (60’ Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (81’ Τόρες), Ραφίνια (60’ Φάτι), Λεβαντόφσκι.

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Χαβιέ Σάντσεθ, Εσκουδέρο, Ιβάν Σάντσεθ (61’ Λεόν), Πέρεθ, Ανουάρ (75’ Αρόγιο), Χοακίν Φερνάντεθ, Αγουάδο (46’ Μέσα), Μόντσου (46’ Πλάνο), Κίκε, Πέρεθ, Γκουαρντιόλα (61’ Τόνι Βίγια).

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024