Το βράδυ «κλαίει» ο Μουρίνιο…
Μια δυάδα με ρίσκο στο Καμπιονάτο και το ντέρμπι της βραδιάς
Μετά το εντυπωσιακό 3 στα 3 στις επιλογές της Τρίτης και το δεύτερο σερί απόλυτο το έριξα στην χαλάρωση επιστρέφοντας σήμερα με δύο επιλογές που εμπεριέχουν και ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο.
Το ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρόμα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και τραβάει το ενδιαφέρον ειδικά βλέποντας τον άσο να φτάνει ακόμη και πάνω από 2.30 σε κάποιες περιπτώσεις.
Μια Γιουβέντους που φέτος είναι ανανεωμένη και στην έδρα της είναι το φαβορί για να πάρει το τρίποντο και να μας στείλει ταμείο με μια εξαιρετική απόδοση στον άσο. Όσο και αν η Ρόμα του Ντιμπάλα έχει ανεβάσει τον πήχη πιστεύω και ελπίζω πως απόψε ο Μουρίνιο θα… κλαίει στο Τορίνο.
Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έρχεται από την Αγγλία και την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Φούλαμ και το ματς δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα κάτσει στο οβερ που το βρίσκουμε, λογικά σε αποδόσεις γύρω από το 1.53. Μάλιστα αν το συνδυάσουμε με τον άσο φτάνουμε κοντά στο 1.90 που είναι εξαιρετικό. Η Άρσεναλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και παρότι η Φούλαμ έχει δείξει πραγματάκια μέχρι στιγμής δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να σταματήσει την πολύ καλή πορεία που διαγράφει η ομάδα του Αρτέτα.
- Τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ πλησιάζουν το Ιράν, αλλά ο Παχλαβί δεν θα το κυβερνήσει ποτέ
- Γαλλία: Η Βουλή υπερψήφισε την απαγόρευση χρήσης των κοινωνικών δικτύων σε παιδιά κάτω των 15 ετών
- Δασμοί Τραμπ – Η Νότια Κορέα θέλει συνομιλίες με τις ΗΠΑ «το συντομότερο δυνατόν»
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό



