Το βράδυ «κλαίει» ο Μουρίνιο…
Μια δυάδα με ρίσκο στο Καμπιονάτο και το ντέρμπι της βραδιάς
Μετά το εντυπωσιακό 3 στα 3 στις επιλογές της Τρίτης και το δεύτερο σερί απόλυτο το έριξα στην χαλάρωση επιστρέφοντας σήμερα με δύο επιλογές που εμπεριέχουν και ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο.
Το ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρόμα ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και τραβάει το ενδιαφέρον ειδικά βλέποντας τον άσο να φτάνει ακόμη και πάνω από 2.30 σε κάποιες περιπτώσεις.
Μια Γιουβέντους που φέτος είναι ανανεωμένη και στην έδρα της είναι το φαβορί για να πάρει το τρίποντο και να μας στείλει ταμείο με μια εξαιρετική απόδοση στον άσο. Όσο και αν η Ρόμα του Ντιμπάλα έχει ανεβάσει τον πήχη πιστεύω και ελπίζω πως απόψε ο Μουρίνιο θα… κλαίει στο Τορίνο.
Η δεύτερη επιλογή της ημέρας έρχεται από την Αγγλία και την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Φούλαμ και το ματς δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα κάτσει στο οβερ που το βρίσκουμε, λογικά σε αποδόσεις γύρω από το 1.53. Μάλιστα αν το συνδυάσουμε με τον άσο φτάνουμε κοντά στο 1.90 που είναι εξαιρετικό. Η Άρσεναλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και παρότι η Φούλαμ έχει δείξει πραγματάκια μέχρι στιγμής δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να σταματήσει την πολύ καλή πορεία που διαγράφει η ομάδα του Αρτέτα.
- ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας – Ολυμπιακός 1-3 σετ: Επιβλητικό «ποδαρικό» για τις «ερυθρόλευκες»
- Ένα σπίτι-ρέπλικα, ένας πράκτορας της CIA και Ειδικές Δυνάμεις: Έτσι έγινε η επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο εκπλήρωσε το μεγαλύτερο του όνειρο, τη δημιουργία του «Φρανκενστάιν»
- «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς»
- Από τον πόλεμο μέχρι την κλιματική κρίση – Οι «πληγές» που είναι ανοιχτές και την αυγή του νέου έτους
- Προμηθέας – ΑΕΚ 86-94: Εδραιώνεται στην 4άδα κι εξασφάλισε πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου (vid)


