Η Βρετανίδα Κρίστιν Σκοτ Τόμας έχει αποδείξει πολλάκις το σπουδαίο της ταλέντο στην υποκριτική.

Αισθαντική, γοητευτική, γήινη και αέρινη μαζί η ταλαντούχα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, όπως ο «Άγγλος Ασθενής» και την κλασική κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία».

Διαβάστε επίσης: Γάμος αλά ελληνικά 3: Η Νία Βαρντάλος μας δίνει μια γεύση από τα γυρίσματα – Το μήνυμα που στέλνει

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να περάσει και πίσω από την κάμερα

«My Mother’s Wedding» ονομάζεται η ταινία της που αντλεί έμπνευση από το θεατρικό έργο «Τρεις κόρες» του Τσέχωφ.

Οι γυναίκες βρίσκονται όλες μαζί προκειμένου να παρευρεθούν στον τρίτο γάμο της μητέρας τους, την οποία υποδύεται η Κρίστιν Σκοτ Τόμας .

Κόρες της θα είναι οι Σίενα Μίλερ, Σκάρλετ Τζόχανσον και Έμιλι Μπέκαμ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σκοτ Τόμας είναι μητέρα της Τζόχανσον στη μεγάλη οθόνη, αφού, αν το θυμάστε, υπήρξε και πάλι στον «Γητευτή των αλόγων», όταν η Τζόχανσον ήταν ακόμη κοριτσάκι.

«Τρεις αδερφές γυρνάνε στο σπίτι της παιδική τους ηλικίας; Αυτός είναι ο τρίτος γάμος της μητέρας τους που έχει μείνει χήρα δύο φορές.

Οι τρεις κοπέλες ανήκουν πλέον σε άλλους κόσμους: η Georgina (Beecham) είναι νοσοκόμα, η Victoria (Miller) αστέρας του Χόλυγουντ και η Katherine (Johansson) αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Παρότι η αφορμή είναι ο γάμος, μητέρα και κόρες θα κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν με παρεμβολές από διάφορους απρόσμενους καλεσμένους» διαβάζουμε στην περίληψη της ταινίας.

Η Σκοτ Τόμας δήλωσε πως «ήθελα εδώ και πολύ καιρό να σκηνοθετήσω και ήταν υπέροχο να δημιουργήσω μια φανταστική οικογένεια και να χρησιμοποιήσω δικές μου παιδικές αναμνήσεις.»