Εμβιλά: «Πάμε για την πρόκριση!»
Ο Γιαν Εμβιλά, με ανάρτησή του στο Twitter, έστειλε σύνθημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη (1-1) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί δείχνει ότι τα πάντα θα κριθούν στη Σλοβακία.
Οι Ερυθρόλευκοι, στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο της ομάδας, τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Σλόβαν και σε μία εβδομάδα θα παίξουν στην Μπρατισλάβα την πρόκριση στα πλέι-οφ, με τον Γιαν Εμβιλά να δίνει το σύνθημα.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος γάλλος μέσος έστειλε το δικό του μήνυμα για ανασύνταξη και θετικό αποτέλεσμα στη ρεβάνς, που θα φέρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
«Μπορεί να μην ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως πάμε για την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα» έγραψε ο Γάλλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με κάποιους φίλους των Πειραιωτών να του απαντούν στα σχόλια.
Δείτε την ανάρτησή του:
Not the result we hoped for but let’s go for the qualification next week ! 👊🏾🦁💥 #UEL #TeamMVila @olympiacosfc pic.twitter.com/3TsyOpWNgv
— yannmvila 🔴⚪️ (@yannmvila) August 5, 2022
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της
- Εύζωνοι του Πλαστήρα: Ουδείς φυγάς απαρχής μέχρι τέλους
- Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε τον απολογισμό της ΕΠΟ επί των ημερών του: «Αξιόπιστη Ομοσπονδία με σχέδιο, διαφάνεια και ενότητα»
