Ολυμπιακός και Σλόβαν Μπρατισλάβας έμειναν στο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να πηγαίνουν πλέον στη Σλοβακία για την πρόκριση.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν εκείνος που έφτιαξε το γκολ στον Ελ Αραμπί για το 1-1, με το γάλλο άσο να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι Πειραιώτες είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:
«Πραγματικά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Όσοι είμαστε εδώ, πάντα προσπαθούμε. Τουλάχιστον δε χάσαμε. Υπάρχουν πράγματα να μάθουμε από το νέο προπονητή. Είναι νωρίς ακόμη, αλλά δείξαμε ένα βήμα. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε στην Μπρατισλάβα».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός: «Αυτό που μας έλειπε είναι η αυτοπεποίθηση. Έχουμε να αλλάξουμε πολλά, να βρούμε τις δυνάμεις μας, τον καλό μας εαυτό. Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας. Να δουλέψουμε σαν οικογένεια για να έρθουν ξανά επιτυχίες».
LIVE: Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Ο ΟΦΗ δεν ξεχνά τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ καθώς είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του. Είχε πάρει Κύπελλο και το 1987 με τον Ολλανδό στον πάγκο του.