
Πλήγμα για τη Σλόβαν ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό
Το ματς με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας… πονοκεφαλιάζει
Μεγάλο πρόβλημα για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας λίγες ημέρες πριν από την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Όπως αναφέρουν στη Σλοβακία, ο Βλάντιμιρ Βάις δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο πρώτο ματς με τους Πειραιώτες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (4/8).
Ο άλλοτε ερυθρόλευκος παίκτης έχει τραυματιστεί στη γάμπα, και όπως όλα δείχνουν δε θα δώσει το «παρών» στη μάχη του Φαλήρου.
Συγκεκριμένα, στο ματς με τη Φερεντσβάρος, στις 28/7, αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες.
Ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ’ ό,τι υπολόγιζε το ιατρικό τιμ της ομάδας, με τον πατέρα του και προπονητή της Σλόβαν να… πονοκεφαλιάζει.
Θυμίζουμε πως η ομάδα της Σλοβακίας αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο… ραντεβού με τον Ολυμπιακό στην τρίτη προκριματική φάση του Europa League.
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά




